За биографията на д-р Муун

Сами ще се уверите, че тази биография е уникална. Факт е, че Преподобния Муун никога не е основавал Обединителна църква. Никога не е съществувала такава! Обединителна църква е мит на критиците. Д-р Муун е призован от Исус да обедини християнството и той създава Асоциация за тази цел. Но най-впечатляващи са отношението и решителноста на този младеж.

Сан Мьон Муун е бил на 15 г. когато Исус му се явява и споделя болката си от разкъсаната на секти ситуация на християнството. С други думи, Сан Мьон Муун основава Асоциация която да премахне сектите. Но християнските секти не ги е грижа как цялото това разделение на християнството на хиляди деноминации изглежда в Божиите оче. Те се притесняват повече как да изтъкнат себе си за прави като критикуват другите. В противовес на това Сан Мьон Муун поставя модела да живеем за другите и премахнем бариерите помежду ни с истинска любов. Така че, Мун ги ужилва точно там където най-много боли. Бързото разрастване на Асоциацията на Муун само засилва техния панически страх, и желание бързо да го оплюват. В бързината те дори нямат време да се опитат да разберат какво Преподобния Мун и дейностите му наистина представляват. На тях им убягва факта, че докато собствените им църкви изпадат под влиянието на атеистичния Комунизъм и аморалноста на свободния секс, Д-р Муун е единствения който активно и много успешно се бори срещу тези измъчващи сърцето на Бог проблеми.

Захласнати да критикуват другите вярващи много пастори така и не се усещат как собствените им пства и общности биват все повече обсебени от моралната криза. С кого при тази ситуация Бог би могъл да работи. На Д-р Мун му отнема над 40 години докато християнството бавно започва да отваря очите си и да осъзнава ценноста на неговата дейност. Но вече е твърде късно. Атеизма вече е влязъл здраво в обществото и изгонил Бог от училищата, а свободния секс е довел до 500% нарастване на разводите и всичките произходящи от това социални и морални проблеми.

Ако вместо да се надпреварват да критикуват лъжливо Мун и "Обединителната църква" просто бяха чули какво им казва едва ли щеше да се стигне до тук. Но по интересното в тази история, е че независимо от огромното преследване което тези лъжи му донесоха, Сан Мьон Муун нито за момент не престава да инвестира за да спечели сърцето на тези които най-много го преследват. Това е нещото което най-много ме впечатлява в тази неоспоримо историческа личност. Всеки друг на негово място бъзо би се обърнал в контра критики и атаки. Точно в това аз откривам Божието присъствие в работата на този човек. Надявам се неговата биография да преобрази и вашия живот с изключителата сила на духа която младия Мун показва дори и в най-трудните ситуации.

Ролята на Д-р Сан Мьон Муун за мирното падане на Комунизма

Приносът на Д-р Муун за падането на Комунизма
Преподобния Д-р Муун е известен с ключовата си ролята за падането на Комунизма. Президент Рейган лично заяви, "Ние имахме желанието, но без Преп. Муун никога нямаше да спрем Комунизма."
- видео: Victory Over Communism -

Международна организация за победа над Комунизма

Предразсъдъците никога на показват здрав разум

Секта Сектата на Муун е критикувана от невежество. През цялата история добрите хора и особено светците и пророците са минавали през преследване и неразбиране. Страхът от сектите е неоправдан, и манипулативен. Трябва да се избавим от тесногледието, корупцията, аморалността и егоизма... а точно това прави преп. Муун. Той е създал сотици организации работещи за създаването на здрави семейства, общество, нация и свят. Сектата или Империята на Муун, "Муун", "Мунисти" са разпознати все повече като надеждата на света. Преподобния Муун не е основавал Обединителна църква. Такава не съществува! Целта с която Исус е призовал д-р Муун е да обедини разделените и враждуващи помежду си деца на Бога - христианите. Той регистрира Асоциация за обединение на разкъсаното и нефункционално в борбата с аморалността и атеизма християнство. Тя прераства в Империята на Мун която ще донесе Световния Мир обещан от Бог, Обединителната църква на Муун ще ни предпази от сектите като обедини света и установи истински семейства, общество, нация и свят - Свят без секти, корупция, насилие и войни.