Муун Сан Мьон: ПОБЕДА НАД КОМУНИЗМА

Кой е Муун Сан Мьон? 

Д-р Муун и движението му от неправителствени организации посветени на мира и диалога попадат под остра критика от множество комунистически настроени институции. Ролята му в падането на Комунизма е многократно признавана от Белия дом. В писмото си към д-р Муун, Тачър подчертава, "... И за това има достатъчно критици и песимисти, но аз не съм от тях". "Не бе лесно когатао основателя на вестника, Д-р Муун, започна Вашингтон Таймс... Имам в предвид твърдото изправяне на вестника срещу Съветския Комунизъм и подкрепата която той даде на президент Рейгън и мен самата за приключването на Студената война".

1. Д-р Муун е признат за приноса си за световния мир.

2. Всичките му организации са със специален статур в ООН за социален принос.

3. Световни политически и религиозни лидери, както и учени признават усилията му за мир и междурелигиозен диалог и помирение. Включително и много Православни, и представители от всички други християнски деноминации.

4. Той е награден за това от Сената на САЩ, Парламента на Корея... и е признат за почетен гражданин в много от щатите.

5. Създал е и спонсорирал хиляди организации и проекти, всичките насочени към световния мир, разрешаването на глобалните проблеми и установяване на здрави семейни ценности...

6. Уважаван е от стотици хиляди световни лидери и милиони по света, точно защото никога не налага свое мнение, а създава форум и възможност за всички да се включат и допринесът, съвместно да изградим един по-добър свят отвъд бариерите на религия, култура, националност или раса.

7. Преследван е главно поради ключовия си принос в падането на Комунизма


Ролята на д-р Муун за разпадането на Комунизма


Д-р Муун е известен с ключовата си ролята за падането на Комунизма. Президент Рейган заявява, "Ние имахме желанието, но без Преп. Муун никога нямаше да спрем Комунизма.

Всичките трудове на Маркс оправдават едно - масовите убийства: Материализъм, Диалектика, Историческия Материализъм

РОЛЯТА НА Д-Р МУН ЗА РАЗПАДАНЕТО НА КОМУНИЗМА
Днес няколко книги и многобройни свидетелства от политици признават следния факт, без Преп. Муун никога нямаше да спрем Комунизма..

Чрез Вашингтон Таймс и други свои издания д-р Муун обръща силите в идеологическата Студена война. Създаденият от него Вашингтон Таймс е най-цитираният вестник на САЩ и е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка по време на Студената Война. А това е ключовият момент както за стабилизиране на западната политика за спиране на Комунистическите инвазии, така и за вътрешното рухване на пропагандната заблуда в Комунистическите страни.

В допълнение, основаната от Сан Мьон Муун организация за "Победа над Комунизма" образова милиони обществени, политически и религиозни лидери за реалната Безбожна същност на тази Тоталитарна система. Това успешно възпира нахлуването на Марксизма в Латинска Америка и много други страни от третия свят.

Това е и една от основните причини за нечуваното преследване и разпространените фалшиви слухове срещу д-р Муун и Движението му за Мир. Чрез основаната от него "Световна медиина асоциация", д-р Муун образова дори журналистите в СССР от където вълната на осъзнаване ефектира в промяна на мисленето дори в КГБ. Тази вълна създаде база за появата на идеята за "Перестройка" и нейното безпрепятствано развитие.



Муун Сан Мьон: Най-противоречивия и успешен "Миротворец"
Истинската Любов: Думи на Учителя Мун
Муун: Принос за мирните преговори със Северна Корея
Коментари относно Биографията на Преподобния Муун

Ролята на Д-р Сан Мьон Муун за мирното падане на Комунизма

Приносът на Д-р Муун за падането на Комунизма
Преподобния Д-р Муун е известен с ключовата си ролята за падането на Комунизма. Президент Рейган лично заяви, "Ние имахме желанието, но без Преп. Муун никога нямаше да спрем Комунизма."
- видео: Victory Over Communism -

Международна организация за победа над Комунизма

Предразсъдъците никога на показват здрав разум

Секта Сектата на Муун е критикувана от невежество. През цялата история добрите хора и особено светците и пророците са минавали през преследване и неразбиране. Страхът от сектите е неоправдан, и манипулативен. Трябва да се избавим от тесногледието, корупцията, аморалността и егоизма... а точно това прави преп. Муун. Той е създал сотици организации работещи за създаването на здрави семейства, общество, нация и свят. Сектата или Империята на Муун, "Муун", "Мунисти" са разпознати все повече като надеждата на света. Преподобния Муун не е основавал Обединителна църква. Такава не съществува! Целта с която Исус е призовал д-р Муун е да обедини разделените и враждуващи помежду си деца на Бога - христианите. Той регистрира Асоциация за обединение на разкъсаното и нефункционално в борбата с аморалността и атеизма християнство. Тя прераства в Империята на Мун която ще донесе Световния Мир обещан от Бог, Обединителната църква на Муун ще ни предпази от сектите като обедини света и установи истински семейства, общество, нация и свят - Свят без секти, корупция, насилие и войни.